Unió Ciclista Tremp

La XXX ja és imminent!

Recollida de dorsals

Divendres 28 de 18:30 a 21:00

Dissabte 29 de 6:45 a 7:45

Per a poder recollir el dorsal serà IMPRESCINDIBLE mostrar el DNI o carnet de conduir, i la federativa en cas de tenir-la. Qui no pugui acreditar tenir la targeta federativa podrà fer-se una llicència de dia.

En cas que algú hagi de recollir el dorsal d’algun company/a s’exigirà l’autorització degudament emplenada i signada, el DNI o carnet, i la federativa.

 

Sortida

La sortida serà a les 8:00 des del mateix punt d’on es recullen els dorsals (Poliesportiu el Casal)

 
Punts importants

En el km 25 cal vigilar molt al pas dels túnels de Collegats

En el km 28 (dins la població de Gerri de la Sal) es produirà la separació dels que fan el recorregut curts de la resta. Qui faci la curta haurà de desviar-se a l’esquerra, així que demanem que els/les participants que facin la curta es situïn al marge esquerra si es forma un grup, i que la resta de participants facilitin aquest moviment.

Recorregut llarg

Travessant el majestuós Congost de Collegats, enfilarem ruta cap a Gerri de la Sal, Sort i Rialp, per després i com a Novetat, desviar-nos per afrontar el repte d´assolir els 19 km. / +1218 m. de desnivell que té l´ascensió a la Cota 2000 de Portainé; on una vegada assolida podràs disfrutar d´un complert avituallament, tot contemplant el paisatge espectacular d´alta muntanya. Després tant sols ens quedarà baixar tot el que hem pujat, per continuar cap a Rialp, Sort, Gerri i desviar-nos per afrontar la pujada a l´Alt de Montcortés (1070 m.), on una vegada coronat ens esperarà un complert avituallament, alhora que podrem contemplar l’esplèndid Estany de Montcortés. Finalment fàcil descens fins a Tremp!!.

Més informació

Recorregut curt

La Unió Ciclista Tremp us torna a oferir una nova edició de la Marxa Cicloturista “La Pallaresa”; on aquest any serà el 30 Aniversari.
Tornem a apostar per transitar per terres exclusivament pallareses i amb 2 circuits a elegir.

Circuit Curt: 71 km. +1000m. desnivell

Travessant el majestuós Congost de Collegats, enfilarem ruta cap a Gerri de la Sal, per desviar-nos cap l´Alt de Montcortés (1070m.), pujada de 12 km. on una vegada coronat ens esperarà un complert avituallament, alhora que podrem contemplar l’esplèndid Estany de Montcortés.

Finalment, fàcil descens fins a Tremp!!.

Més informació

Torna la Pallaresa!

Amb vint-i-nou edicions La Pallaresa es defineix com una clàssica del calendari de cicloturistes de Catalunya; però que no us faci caure en l’equivocació de creure que es una marxa vella. En la darrera edició vàrem estrenar uns iteneraris completament nous, que exploren més a fons les valls del nostre territori.

En aquest retorn, decidim apostar de nou pels nous recorreguts introduïts en la darrera edició per a que aquells que ja la vareu fer, pugueu repetir i millorar, i per aquells que no vàreu venir, tingueu l’oportunitat de descobrir els fantàstics paratges pels quals passa.

 

Inscriu-te...

Aprofita ara per inscriure’t! Les inscripcions a preu reduït estaran actives fins el 31 de març a les 23:59 a través de inscripcions.cat

Patrocinadors