Posem aquí una sèrie de preguntes i respostes que es generen habitualment, i que no estan respostes en els altres llocs de la web.


Com puc saber si la meva inscripció s’ha realitzat correctament?

El nostre sistema d’inscripció no genera confirmació automàtica d’inscripció per correu, però sí pots consultar si la inscripció s’ha realitzat correctament en el següent enllaç:

Llista d’inscrits

Cal escriure el teu cognom o nom al requadre que indica “Seleccionar” i després prémer “Buscar”. Si apareixen les teves dades és que estàs inscrit correctament.


Fa falta xip?

No, prendre’m els temps d’arribada manualment per a fer un càlcul aproximat del temps invertit.


Quan és la recollida de dorsals?

El dia anterior a la marxa (1 de maig) de 18 a 20:30 al Poliesportiu el Casal (lloc de sortida) i el dia de la marxa de 7:00 a 8:00 al mateix lloc.


Em pot recollir el dorsal un company/a?

Si, però el company/a ha de portar una fotocopia del DNI, i l’autorització que us podeu descarregar d’aquest enllaç degudament emplenada i firmada.

Si no es compleixen els requisits anteriors, NO S’ENTREGARÀ EL DORSAL NI LA BOSSA d’OBSEQUIS.

RECORDATORI: Davant qualsevol anomalia que detecti l’organització, (Canvi de dorsal, revenda, etc.), quedaran automàticament exclosos a perpetuïtat de la “La Pallaresa”, tant el titular del dorsal com l’usurpador de identitat.


Un cop inscrit, puc canviar el recorregut?

Si, la selecció del recorregut en el moment de la inscripció és merament informatiu de cara a l’organització de l’esdeveniment, i en cap moment és vinculant amb el que cadascú decideixi fer el dia de la marxa. Tant mateix, si es preveu canviar de recorregut agrairïem que ens informessiu previament per a poder-ho tenir controlat.


On està el reglament?

Us el podeu descarregar des d’aquest enllaç